Freddy Lykke Nielsen sov stille ind tirsdag d.1 august

  2. august 2017, kl. 23:25

   

  Nekrolog:

  Tirsdag den 1 august 2017 modtog vi i Vissenbjerg Bred Motorklub med stor sorg en meddelelse om at vores mangeårige medlem og æresmedlem Freddy Lykke Nielsen er afgået ved døden, i sit hjem på Lilleskovvej, i Tommerup St.

  Freddy var en multikunstner og blev som ung udlært maskinarbejder. Freddy ville mere, så han søgte ind ved luftforsvaret og blev flyvemekaniker, det bragte Freddy rundt omkring i verden, han var også Kaptajn ved Luftemelderkorpset.

  Freddy var meget afholdt hvor end han kom.

  Freddy kørte Motor Cross i sine helt unge dage bla. På Højbjerg-banen, og var en habil motorkører, han spillede også flere instrumenter blandt andet trommer og orgel.  

  Han var rigtig god til at tegne og har optrådt, mange steder med at tegne og er manden bage Vissenbjerg Bred Motorklubs Logo der blev tegnet i 1973. På VBMKs klubblad var Freddy redaktør og tegner i mange år.

  Freddy var og blev multikunstner og i en årrække var han scenograf ved festspillene, Frøbjerg Bavnehøj, i flere år var han også medvirkende ved Verningerevyerne.

  I 1973/1974 var Freddy med til og stifte Vissenbjerg bred Motorklub, her tegnede han blandt andet VBMKs Logo som bruges den dag i dag, han har også tegnet VBMKs æresmedalje som gives til dem i klubben, der har gjort sig fortjent til en sådan medalje, den har Freddy også modtaget.

  Freddy var med til og stifte VBMKs støtteforening hvor han var med i bestyrelsen og senere var formand i 22 år hvor han styrede det årlige stumpemarked i Vissenbjerghallerne og med deres indtægter årsag til at Klubben er her den dag i dag. Freddy trak sig fra formandsposten i støtteforeningen til generalforsamlingen i april måned 2017 af helbredsmæssige årsager.

  Vissenbjerg Bred motorklub har meget at takke Freddy for.

  Freddy efterlader sig Børn, Børnebørn og sin trofaste kone Ulla.

   

  Æret være Freddys Minde.

  Thorkild Ulrich Hansen.

  Formand VBMK.