Danmarksmesterskab 2014 85cc

  7. september 2014, kl. 02:42

   

  Det blev en super spændende 2 DM Finale da alle igen tog point fra hinanden. 

   

  Resultat af Superheat endte således: Nr 1.  Mads Hansen Skærbæk 27, nr 2. Frederik Jakobsen FSK 27, 3 Jason Jørgensen Vissenbjerg 23 og 4 Kasper Ø Faakrogt 22 point 

   

  De ordinære 20 heat + point fra finale 1: Frederik Jakobsen 25 samlede point, 2 Mads Hansen 24, 3 Jason og Kasper med 22.

   

  Vi fra Vissenbjerg Bred Motorklub ønsker alle et STORT tillykke og glæder os til i kommer igen. Derudover siger vi 1000 tak for alle "roserne" idag og siger også tak til alle vores official og hjælperer der har været med omkring dagen, Dansk Folkehjælp, vores Læge og Ambulance.......en KÆMPE tak til alle for uden jer kunne vi slet ikke kører så stort et stævne.

  En særlig tak  til Borgmester Søren fra Assens Kommune, Hans Andersen  (og lille August) der gav 50 cc erne en overraskelse ved at give pokaler. Nicki Pedersen der var på besøg i 85 cc Mesterskabet gav sig tid til at hylde 85 cc  drengene på pallen. Der er helt sikkert nogen af poderne der husker denne dag i laaang tid. 

   

  Alle vores sponsore har i kunne se i avisen, på plakater og på vores internetsider  og dem TAKKER vi for deres hjælp til dette store arr. 

   

  VBMKs Bestyrelse sige 1000 tak til jer alle for en super herlig dag i Speedwayens tegn!

   

   

  Der er masser af billeder i galleri :) og glem ikke facebooksiden: Vissenbjerg Bred Motorklub