Åbent Hus for alle børn mellem 3 og 18 år d.16 april 2016

  27. marts 2016, kl. 00:58

   

  Vissenbjerg Bred Motor Klub arrangerer sammen med Danmarks Motor Union d. 16. april, igen i år et Åbent Hus Arrangement for unge piger og drenge mellem 3 og 18 år, der har lyst til at prøve kræfter med Speedway Sporten. 

  De mindste mellem 3 og 10 år der kører fra kl. 10.00  får ved denne lejlighed, mulighed for at låne alt sikkerhedsudstyret og en Micro Speedwaycykel – en 50ccm Yamaha - og under kyndig vejledning fra erfarne ledere og med sikkerheden i top, lov til at drømme sig i sadlen, som en kommende Nicki Pedersen eller Niels Kristian Iversen, på en rigtig speedwaybane.

  De lidt større unge fra 8 til 18 år kører fra kl. 14.00 hvor der samtidig også vil være træning for klubbens kørerer,  får, under samme sikkerhed og vejledning mulighed for at prøve den lidt større og kraftigere 85 ccm speedwaycykel, som på mange punkter er sammenlignelig med de speedwaycykler man ser til Grand Prix’erne i TV – bare lidt mindre.

  Der vil være mulighed for at træffe andre unge kørere og deres forældre og få en god speedway-snak og svar på de mange spørgsmål, der altid vil være hvis man går med tanker om at starte op i en ny idrætsgren. Der vil også blive kørt opvisnings-heat, i begge klasser, af klubbens egne kørere.

  Endvidere vil der blive udstedt et speedway-diplom til alle der har været på en prøvetur.

  Klubbens klubhus og faciliteter et naturligvis åbne – og der bydes på en is eller sodavand til kørerne og en kop kaffe til forældrene.

   

  Vel mødt til en oplevelsesrig og hyggelig dag i speedwayens tegn.

   

  VBMK